Buitenkeuken staal-terrazzo-beton Waalre

Buitenkeuken staal-terrazzo-beton

Deze buitenkeuken bestaat uit een vast deel met 5 dichte kasten en een verrijdbare trolley met enkele kast en een Kamado-sectie met onder de Kamado een klepkast. De wielen zijn onzichtbaar verwerkt in de verlaagde trolley, waardoor de twee keukendelen ook aan de onderzijde naadloos op elkaar aansluiten.
Regelmatig wordt de trolley naar het buitenterras gereden alwaar naar hartelust kan worden gebarbecued. Daar kan de trolley ook gerust blijven staan, aangezien de toegepaste materialen en afwerking absoluut weatherproof zijn. Schijnt het zonnetje niet? Geen probleem, de trolley wordt naar zijn vaste plek onder de overkapping gereden en kan aldaar worden gebruikt in combinatie met het vaste keukendeel.

Het keukenonderstel is volledig van staal en gepoedercoat in een eigenzinnige, afgestemde blauwtint. Het keukenblad is van terrazzo-beton, met hierin verwerkt een ‘Gouden’ rvs spoelbak en bijpassende mengkraan. Het geheel vormt een moderne, eigentijdse buitenkeuken waar je met plezier aan werkt en graag naar kijkt terwijl je met je gezelschap aan tafel zit.

TIP: Neem snel contact met ons op en informeer naar de tijdelijke Jubileum-actie vanwege ons (ruim) 15-jarig bestaan!

Voorbeelden

Ter inspiratie