Buitenkeuken staal-beton-eikenhout Herveld

Buitenkeuken staal-beton-eikenhout

Deze duurzame buitenkeuken bestaat uit twee verrijdbare trolleys welke qua afmetingen en indeling op elkaar zijn afgestemd. De gebruikte materialen zijn gepoedercoat staal en geolied eikenhout voor de keukenonderstellen en massief beton als keukenblad.

Van links naar rechts is de eerste trolley uitgevoerd met links een kast met stalen deurfront met eikenhouten inlay, in het midden een Boretti Imperatore Nero 4-burner gas-bbq met eronder twee brede lades (hoog en laag) met stalen ladefronten met eikenhouten inlay. Rechts een inzet-koelkast met glazen deur.

De rechtse trolley is uitgevoerd met in het midden een extra stevig schap met daarop een The Bastard Large Urban – ceramische bbq en links en rechts daarvan stalen deuren met eikenhouten inlay.

Twee grote voordelen van stalen deur- en ladefronten met houten inlay, zijn (1:) dat het hout kan werken zonder dat de deur/lade gaat klemmen of kromtrekt en (2:) dat de losse planken op termijn eenvoudig kunnen worden vervangen, zonder dat u het complete deur- of ladefront hoeft te vervangen. Dit is de meest duurzame oplossing op de markt, wanneer u kiest voor toepassing van massief houtwerk in uw buitenkeuken!

TIP: Neem snel contact met ons op en informeer naar de tijdelijke Jubileum-actie vanwege ons (ruim) 15-jarig bestaan!

Voorbeelden

Ter inspiratie