Betontafel oneQ

Sinds jaar en dag zijn wij fabrikant van de betontafel van oneQ. Sinds kort kunt u deze ook rechtstreeks bij ons bestellen. De tafel is onderhoudsvriendelijk en zelf-ondersteunend. Deze hoeft dus niet persé tegen een wand te worden gemonteerd, maar kan ook in de vrije ruimte worden geplaatst.

Het bovenblad van de betontafel van oneQ is standaard (*) voorzien van 3 openingen, waarin u de oneQ modules van uw keuze kunt plaatsen. Met de modules van oneQ kunt u de inrichting van uw betontafel zelf bepalen. Alle functies zijn uitwisselbaar, dus u kunt in dezelfde opening de ene dag een wijnkoeler gebruiken en de volgende dag een barbecue. U kunt kiezen voor een gasbarbecue, een houtskoolbarbecue, een teppanyakiplaat of een combinatie daarvan.

Voor het inbouwen van een Flame of Glow is tevens een zogenaamde ‘Socket’ benodigd en mocht u een vaste deksel op uw Flame of Glow wensen, dan dient deze gemonteerd te worden met de ‘Socket Adaptor Plus’.

Deze onderdelen zijn reeds opgenomen in de samengestelde sets die u terugvindt in het contactformulier. Zie voor verdere uitleg tevens de inbouwinstructies.

keukenvoorbuiten-oneq-betontafel-instructie-foto-modules
geleverd inclusief:

De betontafel van oneQ is standaard (*) voorzien van 3 openingen, waarin u de oneQ modules van uw keuze kunt plaatsen. 

De RVS onderplaat is inclusief; de oneQ modules zijn dat niet.

De standaard betonkleur is ‘warm grijs’ en de tafel kan eventueel geleverd worden in onze kleur ‘antraciet-grijs’ voor een meerprijs van €150. Zie ook de kleurstalen op de foto’s.

De betontafel wordt na uw bestelling in productie genomen. Standaard wordt de betontafel af fabriek geleverd. Optioneel kunnen wij het transport laten verzorgen. De betontafel wordt dan op een pallet voor de deur geleverd. De kosten hiervoor bedragen binnen NL: € 150,00 / EU: op aanvraag.

De levertijd van de betontafel is binnen NL: plm. 4 weken / EU: op aanvraag. De tafel wordt in delen (2 staanders, 1 blad en 1 steunbalk voor de stevigheid) geleverd en deze dient u zelf te monteren.

Voor de mogelijkheden met betrekking tot transport inclusief montage zie a.u.b. het volgende tabblad.

* Het is tevens mogelijk te kiezen voor een betontafel met 2 openingen, de middelste opening (van 3) ontbreekt in dat geval. De prijs is hetzelfde als voor de standaard betontafel.
En tot slot is het ook mogelijk om een geheel maatwerk betontafel of buitenkeuken te laten ontwerpen en vervaardigen, waarin de oneQ modules worden verwerkt.

laat u de montage liever door ons verzorgen?

Desgewenst kunnen wij naast het transport ook de montage van de betontafel op uw locatie verzorgen voor €3,- per kilometer (enkele reis gerekend vanaf Uden N-B) plus €250,- montage-kosten.

Bij levering inclusief montage gelden als voorwaarden:
• Een bedrijfsbus met aanhanger kan worden geparkeerd binnen 25 mtr. van uw woning;
• De locatie waar de betontafel komt te staan bevindt zich op begane grond-niveau, dus niet op een etage;
• De route van de losplaats tot aan de locatie waar de betontafel komt te staan, dient volledig verhard te zijn, dus geen zand, gras of grind;
• Eventuele doorgangen tot aan de locatie waar de betontafel komt te staan, dienen minimaal 80 cm. breed te zijn, zonder te krappe bochten en zonder hoogteverschillen van meer dan 1 traptrede hoog;
• De ondergrond onder de tafel dient stabiel te zijn en deze moet het totaal-gewicht van ca. 340 kg., dat wordt verdeeld over de 2 staanders, kunnen dragen;

Voor meer informatie of hulp kunt u ons bellen of mailen, of u vult het contactformulier in waarna wij contact met u opnemen.

Contactformulier

U heeft interesse in:
Privacy(Vereist)

Merken

Top kwaliteit

beef eater