Spoelbak en kraan

keukenvoorbuiten-buitenkeuken-staal-cortenstaal-beton-vlakinbouw-rvs-spoelbak-lorreine-40R-kraan-medley-ceramische-bbq-monolith
keukenvoorbuiten-buitenkeuken-spoelbak-lorreine-sp40-kraan-medway-royal-gold-terrazzo-keukenblad
keukenvoorbuiten-buitenkeuken-geintegreerde-betonnen-spoelbak-van-beton-oneq-barbecue

De keuze van de juiste spoelbak en kraan

Wij werken graag met de kranen en spoelbakken van het nederlandse A-merk Lorreine. Zij bieden een uitgebreide range rvs spoelbakken en kranen.
Onder de zogenaamde ‘Royal-lijn’ biedt Lorreine tevens rvs spoelbakken welke worden voorzien van een speciale legering, met uitstraling GunMetal, Copper of Gold. De kraan krijgt dezelfde afwerking en matched straks dus 1-op-1 met de uitstraling van de spoelbak.

Naast een rvs spoelbak welke we zowel als vlakinbouw (=inleg) als onderbouw kunnen toepassen, kunt u bij ons ook kiezen voor een ingestorte wasbak van beton, naadloos geïntegreerd en in eenheid met het keukenblad. Meer informatie over betonnen wasbakken, keukenbladen en overige betonnen elementen en bijbehorende eigenschappen treft u hier aan:

De afmetingen van spoelbakken:

Bij de RVS spoelbakken bent u gebonden aan standaard afmetingen, de keuze is echter groot.
Betonnen wasbakken maken wij ook in enkele standaard-maten. Het is echter zeer zeker ook mogelijk om deze door ons op maat te laten maken.

Wilt u liever een spoelbak en/of kraan van een ander merk in uw maatwerk buitenkeuken verwerken? Geen enkel probleem, wij werken met alle merken.

Voorbeelden

Ter inspiratie