De buitenkeuken van uw dromen

Een robuust betonnen keukenblad maakt het af!

Een betonnen keukenblad als kers op de taart!

Keukenbladen van beton zijn stevig en duurzaam. Door de stoere en robuuste uitstraling past een betonnen aanrechtblad in ieder interieur én exterieur. Gaat u voor een moderne, ge-poedercoat stalen buitenkeuken met stoere elementen? Of kiest u voor een landelijke buitenkeuken met natuurlijke elementen, die de nostalgie van het plattelandsleven uitademt? Een keukenblad van beton is in beide op zijn plaats.

Wij maken betonnen keukenbladen sinds 2005 en kunnen dus met recht zeggen dat we de nodige ervaring in huis hebben. U kunt bij ons terecht voor al uw beton-vragen en -wensen, maatwerk is ook hierin onze standaard.

Betonnen spoelbak, zijwanden en schappen?

Wilt u in plaats van een rvs spoelbak liever een stoere, ingestorte betonnen wasbak in uw buitenkeuken integreren?  Ook dat behoort tot de mogelijkheden, evenals andere onderdelen van uw buitenkeuken zoals betonnen zijwanden en schappen.

Bescherming van uw betonnen keukenblad

Beton is een prachtig materiaal met specifieke eigenschappen welke de juiste aandacht behoeven. Wanneer u onze showroom bezoekt vertellen wij u graag alles hierover!

Het beton behandelen wij met een kwaliteitsproduct impregneermiddel waarmee we al ruim 15 jaar werken: Lithofin MN Vlekstop. Dit product zorgt ervoor dat vlekken niet diep kunnen intrekken. Vervolgens kunt u na levering het beton gaan behandelen en onderhouden met bijenwas. Ten behoeve hiervan ontvangt u van ons een duidelijke gebruiks- en onderhoudsinstructie en een doe-het-zelf-bijenwasset, waarmee u dit onderdeel zelf kunt uitvoeren.

Onze service houdt niet op bij de levering van uw buitenkeuken

Service staat bij ons hoog in het vaandel. En u heeft bovendien de mogelijkheid om voor de betonnen onderdelen van uw buitenkeuken een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Indien u een maatwerk buitenkeuken bij ons aanschaft is dit al standaard inclusief een 1-jarig onderhoudscontract. En bij uw bestelling van een buitenkeuken-module bieden wij het jaarcontract optioneel aan. Daarna heeft u jaarlijks de mogelijkheid om het contract weer met een jaar te verlengen.