Buitenkeukens op maat

Uw buitenkeuken op maat

In 2006 plaatsten wij de eerste maatwerk buitenkeuken, toen nog geheel van beton, waarmee de basis werd gelegd voor een avontuur dat nog steeds voortduurt. Inmiddels hebben we vele prachtige, exclusieve maatwerk buitenkeukens mogen leveren, maar we zijn er trots op te kunnen zeggen dat de allereerste nog steeds in gebruik is! Wanneer we dus het woord ‘duurzaam’ in de mond nemen weten we waarover we praten.

Materialen

Bij de keuze voor toe te passen materialen in uw buitenkeuken adviseren wij u uiteraard graag. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geheel betonnen, of stalen buitenkeuken, eventueel gecombineerd met houten fronten en panelen. Het keukenblad maken wij vaak van beton. Ook is het mogelijk om hierbij te kiezen voor een ander materiaal, zoals bijvoorbeeld terrazzo of rvs. Deze materialen hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen én uitstraling. Graag denken we mee over een mooie uitstraling en de materialen die daarbij passen.

We zijn goed op de hoogte van de nieuwste trends. Het is op dit moment bijvoorbeeld heel populair om voor een ge-poedercoat stalen onderstel te kiezen, compleet met deur- en ladefronten in iedere gewenste kleur. Dit geeft een moderne uitstraling. Bent u meer gecharmeerd van een warme en natuurlijke uitstraling? Uiteraard hebben we ook daar passende oplossingen voor. Dan werken we vaak met eikenhout, douglashout of een andere duurzame houtsoort. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, wat dacht u bijvoorbeeld van deur- en ladefronten van cortenstaal?

Samenstelling

Uw nieuwe buitenkeuken is samen te stellen op allerlei manieren. Naast de afmetingen, materialen en kleuren is uiteraard de indeling belangrijk. We kunnen kasten met deuren en lades combineren met open kasten met schappen. Een barbecue, spoelbak en kraan, kookplaat, koelkast, wijnklimaatkast en andere apparatuur worden optimaal in de buitenkeuken geïntegreerd.

Graag begeleiden we u van A to Z

In ons digitale fotoboek vindt u foto’s van gerealiseerde maatwerk buitenkeukens. Deze hebben we gecategoriseerd in prijsgroepen, zodat u ook een idee krijgt van de kosten voor uw buitenkeuken op maat.

Onze werkwijze

Wilt u meer informatie inzien over volgende stappen en keuzes? Deze vind u terug onder:

Hebben wij uw interesse kunnen wekken?

En wilt u met ons in contact komen? Dan kunt u ons bellen of mailen, of u vult het contactformulier in waarna wij contact met u zullen opnemen. Beschikt u reeds over een tekening/schetsje of andere informatie? Dan kunt u deze eventueel eenvoudig bijvoegen middels het contactformulier:

Of, kiest u liever voor een buitenkeuken in standaard-afmetingen?

Hier vindt u meer informatie over ons assortiment buitenkeuken-modules in vaste afmetingen en bestand tegen weer en wind:

Voorbeelden

Ter inspiratie