Buitenkeukens in standaard afmetingen

Niet zomaar een standaard buitenkeuken

Na eerst 15 jaar lang maatwerk buitenkeukens te hebben gemaakt, hebben we dit jaar (2021) besloten om deze ervaring ook te gaan inzetten door een lijn buitenkeukens in standaard afmetingen te ontwikkelen. De buitenkeukens zijn doordacht, oersterk en ze zijn volledig weersbestendig. We zijn begonnen met slechts een paar buitenkeuken-modules en gaan ons assortiment het komende jaar stap voor stap verder uitbreiden.

Assortiment

In het digitale fotoboek vindt u foto’s en tekeningen van onze buitenkeukens in standaard afmetingen. Deze zijn gecategoriseerd in prijsgroepen en wanneer u klikt op een module vindt u extra informatie. Ontbreekt de buitenkeuken van uw wensen in ons assortiment? Graag nodigen wij u uit om dan tóch contact met ons op te nemen. Want wellicht staat de ontwikkeling van uw buitenkeuken reeds bij ons op de agenda.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken en wilt u met ons in contact komen? Dan kunt u ons bellen of mailen, of u vult het contactformulier in waarna wij contact met u opnemen:

Of, toch liever een geheel maatwerk buitenkeuken?

Hier vindt u informatie over onze maatwerk buitenkeukens:

Voorbeelden

Ter inspiratie