Onze buitenkeukens

Een buitenkeuken is een investering in genieten!

Het leven speelt zich in de zomer steeds meer buiten af. Heerlijk genieten met vrienden en familie van de dingen die het leven de moeite waard maken. En een zomerse maaltijd mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Wij maken onze buitenkeukens van de krachtigste materialen en desgewenst wordt de keuken exclusief voor u ontworpen. We nemen daarbij alle tijd die nodig is om de buitenkeuken van uw dromen samen met u te ontwerpen en deze volledig af te stemmen op uw situatie en wensen.

Volledig maatwerk buitenkeuken

Maatwerk is populair, omdat uw buitenkeuken helemaal naar wens kan worden samengesteld. U kiest bijvoorbeeld zelf de gewenste afmetingen, de gewenste materialen en de opbouw van de keuken. Uw barbecue wordt optimaal in de keuken geïntegreerd. U kunt kiezen voor een buitenkeuken die perfect in een bepaalde hoek van uw tuin past, of een buitenkeuken die op maat wordt gemaakt voor in uw tuinkamer of onder uw overkapping.

Buitenkeukens in standaard afmetingen

Bent u niet gebonden aan specifieke maatwerk-afmetingen maar wel veeleisend voor wat betreft de kwaliteit en levensduur van een buitenkeuken? Dan is een keuken uit onze lijn modulebouw-buitenkeukens wellicht iets voor u. Deze zijn doordacht, duurzaam en bestand tegen weer en wind.

Voorbeelden

Ter inspiratie