Vijf prachtige buitenkeukens

Buitenkeukens

Je tuin verrijken en genieten van lekker eten in de buitenlucht? Je nieuwe buitenkeuken maakt dit mogelijk. Omdat wij buitenkeukens op maat maken, willen we jou graag inspireren.

Daarom hebben we 5 buitenkeukens op een rij gezet, die écht geweldig zijn:

L-vormige buitenkeuken

L-vormige buitenkeuken

Deze L-vormige buitenkeuken is voorzien van alle gemakken. Zo heeft de keuken een roestvrij stalen grill van het barbecue merk Weber in het midden van de keuken. Links heeft de keuken een ingebouwde koelkast. De keuken heeft een chique uitstraling door het prachtige stenen keukenblad in combinatie met het betonnen onderstel en de roestvrijstalen kasten. Om de buitenkeuken staat een houten pergola.

Buitenkeuken van roestvrij staal

Roestvrij stalen buitenkeuken

Deze roestvrij stalen buitenkeuken straalt klasse uit. De keuken is basic en daarom zo mooi. In het roestvrij stalen blad zit een barbecue van Green Egg en een spoelbak. Het keukenblad steunt deels op een betonnen pilaar en deels op ‘het huis’. Deze keuken heeft een moderne en exclusieve uitstraling.

Buitenkeuken met haard

Buitenkeuken met openhaard

Buiten koken is veel meer dan alleen barbecueën. Een buitenkeuken is een verlengstuk van je huis. Deze geweldige buitenkeuken heeft alles, zelfs een open haard! De keuken is omringt door de natuur. De ambachtelijke stenen zorgen voor een luxe en warme uitstraling. Door de lounge set kan iedereen genieten van de prachtige buitenkeuken en het vuur van de openhaard.

Buitenkeuken van beton

buitenkeuken van beton

Deze u-vormige betonnen buitenkeuken heeft heeft het allemaal. Je maakt eten klaar midden in de keuken. De buitenkeuken heeft een prachtige grill van roestvrij staal. De spoelbak van beton met roestvrije stalen kraan past perfect binnen de uitstraling van de keuken. De kasten, die ook van roestvrij staal zijn, zorgen dat de keuken een modern en strak design heeft. Bij de keuken staat wederom een lounge set. Lekker eten met zicht op een prachtige buitenkeuken dus!

Buitenkeuken van hout

houten buitenkeuken

Deze houten buitenkeuken is modern en luxe. De kleur van het hout in combinatie met de roestvrij stalen barbecue maken de buitenkeuken chique. Om de buitenkeuken zit een betonnen buitenkant. De keuken is écht een verlengstuk van de tuin door de natuurlijke uitstraling.

Samen verder denken…

Je hebt hopelijk nieuwe ideeën opgedaan. We vinden het leuk om samen na te denken over je ideale buitenkeuken. Neem daarvoor contact met ons op, bel: 06 – 81 93 12 18.